9 september.

2008-09-09 @ 17:22:56

Kom precis hem från dagens skoldag.

En skoldag som man fick klara sig utan Johanna, eftersom hon var sjuk idag. Krya på dig. Mengmei var iaf i skolan. Sjuk, men vill och hur förväntansfull inför dagens kunskaper som skulle läras. Dagen började med engelska, som var rätt så okej för att vara en engelska lektion. Fick dock en massa i läxa, usch. Sedan hade vi rättskunskap, som var ganska rolig. Efter det var det lunch, tisdag idag vilket betydde fisk. Jag, Hamrin och Karro gick då till centrum och köpte en kladdkaka, kom försent till matten och fick en utskällning utav av Lisa. Resten av mattelektionen gick åt till våran framtida pengainflöde, eller hur man nu ska förklara det. Sista lektionen var biologi, som var ganska okej, men lång.


Sedan åkte jag, Anna och Karro till Södertörnstingsrätt för att hämta ut varsin dom till Offentlighetsprincipuppgiften. Var ett riktigt äventyr! På vägen dit lekte vi en inte så uppskattad lek, eller den hade varit mer uppskattad om jag känt igen flera av låtarna.

Ska säga att det var riktigt intressant att se vilka domar folk hade blivit fällda för. Fick sedan vänta på Karros tåg, och vinka av henne innan det var dags för mitt och Annas nästa äventyr, att hitta från Flemingbergsperrong till Huddinge sjukhus. Tog oss kanske tjugo minuter, men vi kom iaf hem levande... iaf jag, har inte hört något från Anna än.

Väntar nu på mat och sedan är det ännu mer plugg som väntar. Sen ikväll är det Supernatural igen!

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback