Tack så mycket Mengmei.

2008-09-03 @ 19:02:50

Greps av världens panik när jag började prata med MENGMEI för ett tag sedan. Satt och hade precis sett klart på första säsongen utav Christine när den dära lilla flickan började skriva på msn. Blev såklart tvungen att fråga om skolan och om jag missat mycket. Kan säga att innan hon ens berättat hälften av allt vi fått i läxa så hade jag redan börjat skriva min kemilabbrapport och hunnit till materialet. Greps verkligen av en mega panik/ångest och slängde mig på alla böcker som jag råkade ha hemma.

Nu har jag dock lugnat ner mig en aningen men hoppar ändå mellan panik och känslan av att jag inte kan göra mer än vad som redan gjorts. De flesta böckerna är i skolan, så finns inte mycket att göra.

Kommer verkligen ihåg hur väl som helst att rektorn mr. Stefan sa att "läxa" är ett uttryck vi sällan använder på Östra. Jo, men tjena. Hör man inte det ordet på en lektion så får man en chock.  


Just det kom precis på att man skulle få tag på miss Markstedt och fråga om uppståndelsen som utspelade sig utanför hennes skola idag. Det var på vägen hem från gullmars, dit jag och far åkte för att fixa busskortet idag, som man åkte förbi hennes skola och fick syn på två polisbilar.

Nej, ska väl försöka få tag på henne och samtidigt återvända till de lilla pluggandet man kan göra.

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback