"Utan makt är vi maktlösa, jaha ..."

2008-09-11 @ 18:14:57

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, var tvungen att berätta en massa händelser som skett under dagen för familjen.

Dagen började hur hemskt som helst, var på det sämsta humöret jag varit på jag vet inte hur länge. Lyckades under tiden såra Challe, förlåt så mycket gumman! Trots att både jag och Karro var på sämst humör så var vi riktigt ambitiösa både på rättkunskapen och biologin, dvs. de första lektionerna. Vi hade sedan lunch och åt väldigt lite eftersom jag, smartskallen, hade fått snilleblixten att vi faktiskt skulle kunna hinna på dagens längre rast att ta den dära efterlängtade pizzan. Efter "lunchen" var det engelska. Jag och Anna hade hur som kul helst, ända tills vi skulle genomföra själva uppgiften, då vi insåg att vi uppfattat den helt fel och förlorade stort mot Charlotte och Henric. Satt dessutom och messade med någon utav Karin nya kompisar i hennes klass. Hoppas iaf att det var någon annan, annars har den tjejen blivit alldeles för kaxig.

På rasten gick sedan jag, Karro, Johanna och Hamrin till centrum, på vägen fick vi sällskap utav Namtal. Johanna och Karro tog varsin hamburgare meny och jag och Hamrin tog varsin pizza, vilket vi ångrade så fort vi fick dem. De var stora och riktigt äcklande. Vi försökte sedan tvinga i Henric, Natta och Alex de sista halvorna av våra pizzor, men ingen ville ha. På vägen ut mötte vi Micke Nord, lite halvpinsamt.

På vägen tillbaka till skolan kom jag och Hamrin på att Johanna är den misshandlade undernärda jugoslaven medan vi två och Mengmei är de tjocka guvernör tyskarna.


Eftersom det skulle vara brandövning idag så förväntade vi alla att den skulle ske under samhälle eftersom det endast var individuella valet kvar efter den. Så hela lektionen gick egentligen åt att läsa kapitel 9 i böckerna, knäpptyst i klassrummet så alla satt och spände sig inför larmet. Hamrin läste de första sidorna högt för mig, varav rubriken kommer ifrån. Hon läste om makt och mitt upp i det så fällde hon en egen kommentar.

Under lektionen fick vi en liten rast och det var den enda gången som snilleblixten från igår dök upp.

Efter rasten dök våran kära lärare L-O upp som samtalsämne och det verkar som vi äntligen kommer få resultat efter våran väl länge kämpade kamp mot honom och rektorn.


Sista lektionen var Körkortsteori. Lyckades såra Challe åter igen och så mycket om ursäkt. Gubben babblade på och ingen överhuvudtaget lyssnade på honom. Karro och jag satt och planerade våran framtid tillsammans. När vi fyller 21 ska vi skaffa en lastbil tillsammans som Johanna inte kommer få åka i.  

Efter lektionen fick vi göra syntestet och det var hur läskigt som helst. Blev så lättad när man hörde att Karro tyckte exakt likadant som mig, med andra ord jag har inte dålig syn.

Tack Challe och Oskar, för att ni finns och har körkortsteori med mig!

Skulle egentligen ha åkt till Farsta med Rohie idag, men eftersom min skoldag drog ut på tiden så tar vi det imorron istället.

Oj, nu blev det ett långt inlägg. Undra om någon ens orkade läsa igenom det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jobbig dag :/

2008-09-11 @ 18:18:28
URL: http://hejsofiaa.blogg.se/
Postat av: erik

Guld eller silvriga skor, är det något att ha till hösten? Enligt mej är det inte det, men det vore kul om du tyckte till om det! :) Vill du?

2008-09-11 @ 18:22:31
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback