Salmonella kvällen

2008-09-07 @ 15:07:51

Har precis kommit hem ifrån Karin. Kan berätta att det var riktigt givande, inom loppet av 24 timmar hade hon skaffat en "man" till mig, vilket var samma kille som hon hade haft på g inom samma dygn.

Men man ska väl ta allt från början.

Det började med att vi ville bryta våran tradition och äta köttbullar och makaroner varenda gång vi ses. Så istället blev det kycklingfilé och pommes. Vilket vi lyckades jävligt bra med, och inte bara för att vara oss. Vi åt så mycket att vi blev helt utslagna och låg däckade i soffan medan matchen rullade på. En match som vi aldrig kom in, vilket var tur. För jag hade troligen inte varit rolig att umgås med resten av kvällen i så fall. Karin, jag lovar dig, jag ska göra i min makt för att du aldrig ska få se mig i det tillståndet.

Som vanligt så babblade jag på om allt mellan himmel och jord under matchens gång och Karin fick lida genom att lyssna. Efter ett tag började tröttheten ändras och vi satte oss en stund vid datorn där Karin visade om inte världens gulligaste så en av världens gulligaste video. Efter det kommer jag inte riktigt ihåg vad som skedde, men när matchen var slut beslöt vi oss för att ta en sväng till Trångsund Centrum för ett ärende, ett ärende som inte gick att genomföra pga. vissa brister. Eftersom vi missat bussen med fem minuter och den inte skulle komma förens om en halvtimme senare började vi gå hem till henne igen. Var en riktigt mysig promenad.



Det var sjukt gott!

När vi kom igen så började iaf min trötthet ta över. Trodde nästan jag nått den värsta graden, men nu i efterhand inser jag att det finns nog ännu värre stadium för mig. Vi beslöt oss för att gå ut och spionera, eller Karin ville erkänna det. Enligt henne skulle vi bara gå ut och ta reda på vart en viss kille bodde, men vi alla vet att det var spionering. Jag tror det var när jag kom hem från det som jag bröt mitt löfte jag gav mig själv. Karin började bli så trött och tråkig så jag fick ta till drastiska metoder, dvs. hennes mobil. Spelade också in två covers som kommer slå så att man blir mörkrädd. Men vet inte riktigt om jag verkligen ska släppa dem.

Helt ärligt kommer jag knappt ihåg resten av kvällen, eller såklart jag gör det. Men det finns egentligen inget mer vettigt att berätta. Det enda som är värt att nämna är att det blev en hel del skratta till och med mycket för att vara mig och Karin.


Den här dagen starta iaf bra. Vi ringde och väckte Anna och Charlotte. Vilka sjusovare. Efter det blev det lite tv och sedan plugg. Karin satt med sin jävla matte och jag gjorde rättskunskap, engelska och körkortsteorin.

Sitter som sagt hemma nu, messar med lite människor fortfarande. Ska snart skriva klart engelskan.

IDAG BÖRJAR SUPERNATURAL!

Ali <3 Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback