Full fart!

2009-07-16 @ 22:21:48

Vaknade och dröjde sig kvar länge i sängen. Beslutade mig i det stadiet för att idag ägna mig åt att städa. Kände i hela kroppen hur de senaste dagarna verkligen tagit på en. Ända sedan i lördags har man varit i gång hela dagarna så när man vaknade upp var kroppen verkligen utvilad.

Dagens planer sprack då man gick ut på altanen, ville då istället spendera dagen ute. Så pysslade lite inne innan man gick ut för att måla, blev kontaktad av Jonna som ville leka idag och såklart kan man inte säga nej till det. Gick ut, målade tre ramar innan Jonna och Cindy kom förbi. De hade plockat en blombukett till mig, så gulliga som de är. Slängde ihop sakerna och begav oss sedan till badet, där Jonna var så feg att t.o.m. måsarna skrattade åt henne. Gick sedan hem till dem där vi satt och spelade kort tills Andreas kom, då gick vi och fiskade istället. Blev totalt två fiskar, som jag fick upp. Jag är så jävla grym på att fiska.

Under dagen beslutade det även att tältningen skulle äga rum imorron. Men på vägen hem gick man in till morfar, där de krossades eftersom båten inte är sjösatt. Panik ringde till Danne som erbjöd sin båt om vi skulle tälta i vidja. Hörde av mig till Jonna då ett tredje alternativ dök upp. Mitt älskade Östnora. Det blev en biltur dit och sedan fattades beslutet. Blir tältning vid Östnoras camping imorron. Kommer hem igen på söndag. Fy farao vad kul vi kommer ha! Ska iväg imorron bitti med Cindy och handla allt, sedan ska man hem och packa. Vet ännu inte riktigt vad man ska ha med sig, men det löser sig väl imorron.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Cindy Ahvander

Jag är lite nervös!

2009-07-17 @ 01:53:44
URL: http://lillaahvanders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback