standing out in the rain

2009-07-23 @ 13:08:38

Gårdagen började tidigt, sjukt tidigt. Vaknade av att klockan ringde vid sex, somnade om och vid halv sju pallrade man sig upp. Då hade man en timme på sig att göra sig iordning. Hade då fått max fem timmars sömn och en hel dag på Kolmården kändes långt borta. En stressande timme senare satt man i bilen och plockade upp kusinerna som skulle åka med oss. Ingen sömn i bilen dit, vilket man redan hade räknat med.

När vi äntligen var framme åt man lite och sedan började köandet. Att det var kö till biljettkassan kan man inte klaga på. Men resten av allt köande finner man inge ord till, det var bara ett enda stort kaos. Fattar inte hur de inte kunnat organiserat saker och ting bättre, det var utom all kritik.

Utöver det var dagen riktigt rolig och trevlig, som vanligt när det gäller utflykter med familjen. Blev lek och titta på djur. Råkade tyvärr själv ut för den enda incidenten. Fick vätskebrist, som vanligt känns det som. Återigen fattar jag inte varför för jag tycker helt ärligt att jag dricker tillräckligt och nästan mest av de jag umgås med. Känns som om jag ska dricka tillräckligt måste jag dricka minst 2 liter varje kvart, och hur länge skulle det funka?


Vaknade upp imorse vid tio i tolv, hade då sovit tolv timmar och drömt flera olika drömmar. En av dem hade man gärna fått reda på fortsättningen om, men life goes on. Efter man klivit upp fick man reda på en riktigt hemsk sak, som egentligen inte borde drabba en. Känner mig också lite halvt falsk när jag reagerar som jag gör, men så länge det gäller ens bekantskapskrets så går det inte att komma ifrån det. Vet inte hur jag ska uttrycka mig mer än att jag är så ledsen för din skull.

Ikväll är det Harry Potter som gäller för min del. Ska möta Karro på Hötorget klockan åtta. Har inga som helst förväntningar på den filmen, så hoppas på att man kommer bli glatt överraskad. Innan det ska man fixa lite här hemma.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback