ett E i pannan

2009-07-13 @ 18:35:35

Har varit riktig dålig uppdatering de senaste dagarna, men har haft fullt upp så det har inte funnits tid för det.

I lördags åkte man till grönan med Johanna, Emma och Matilde. Var egentligen inte alls sugen på det, varken i torsdags när man tillfrågad eller i lördags. Men när man väl kom dit var det bland de bästa stunderna på grönan någonsin. Hade sjukt roligt, vi åkte nästan allt! Är sjukt stolt över att jag vågade åka Insane och Blå tåget, jag tittade t.o.m. under hela färden! Roligast var lätt Lyktan. Utöver alla karuseller som åktes, så fick vi oss en stalker vid namn Tobbe Trollkarl, jag fick Walter kastad rakt upp i ansiktet, kallad för Jempa av en total främling, bara mina närmaste kallar mig för det! Sprang även in i Jennie. När man kom hem värkte det verkligen i benen och det tig ett tag innan man lyckades somna.

Söndagen spenderades med Rohie, promenerade nästan hela dagen. Vilket inte alls var så skönt, värkte i ben och fötter, fick även mer värk i hälarna och skavsåren. Vi gick från Trångsund till Farsta centrum och sedan hem till mig där vi såg på film, åt middag och lite gottigheter.


Denna dag skulle spenderas på IKEA. Gick upp vid nio imorse, men det beslutades då att vi skulle skjuta upp det till en annan dag. När jag gick upp lite mer än en timme senare så beslöt vi oss ändå för att åka dit. Efter en tur där inne kom vi ut med som vanligt, bara en massa skit grejer. Men hur kan man gå på IKEA utan att handla något sådant?

Är ensam hemma nu, och lär vara det stora delar av kvällen. Mamma och pappa är på fotboll och Danne är någonstans. Om jag fick bestämma vet jag exakt hur jag skulle spendera kvällen. Men det är sällan man får som man vill. Så istället verkar det som kvällen kommer spenderas i min ensamhet. Såg nyss klart första Dexter säsongen, ska snart se det avsnittet av Robin Hood som jag missat, sedan blir det väl mer Dexter. Har lyckats fastna för den serien nu.

Imorron, om allt går enligt planerna, så ska man simma med Karin. Men har ännu inte fått tag på henne angående tider så man får väl se.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback