en hel del nytt

2009-07-29 @ 16:18:45

Skulle egentligen ha spenderat kvällen med Lisa, hade hoppats på att få prata ut om saker och ting. Men det ställdes in och istället ska allt ske på söndag. Sitter just nu med blött hår och försöker få det att torka. Ska vara borta på middag om två timmar.

Lång tid har passerat sedan det senaste skrivna inlägget. Det har hänt en hel del sedan dess.


 • Har blivit en hel del Ching chong chang spelande. Har insett att jag spelet det spelet så många gånger nu så att banorna körs igenom så fort nu att man förlorar en hel del poäng på det. Har nu maxat två gubbar sedan uppehållet och är inne på den tredje. Så har nu kanske bara 35 gubbar kvar, bara att bita ihop. Allra sist ska man kära med favoriten Sun Ce och då ska man verkligen njuta och få en massa onödig poäng.

 • Det har kommit och gått flera olika människor här hemma. Det har varit uppskattat. De har varit allt ifrån tjuvar som snor mina muffins jag bakat till sällskap en liten stund under spelets gång. Hur som helst har det varit uppskattat.

 • Har börjat titta om på Family guy, vissa avsnitt kan man inte låta bli att skratta åt trots att man vet exakt var som kommer sägas och göras.

 • Har lekt med systrarna Ahvander också. Som vanligt alltid lika trevligt och roligt, underbara människor det.

 • Har letat som en idiot efter det senaste DW spelet. Hittade ett, men tyvärr inte rätt variant. Så letandet fortsatte. Som plåster på såret fick man istället tre par skor och en Life of Brian blueray film. Hur som helst är spelet nu beställt och ska komma senast på fredag om ingenting strular, vilket vore så typiskt. Har även planer på att åka och köpa Sly 1 eftersom det nu varit försvunnit ett bra tag utan några som helst framsteg i sökandet.

 • Danne har åkt och kommit hem. Han tog 1½ dags tripp till Tyskland med ett mål som de allra flesta säkert kan lista ut. När han kom hem steg familjens rikedomar i alkohol kraftigt. Han var så gullig så han hade t.o.m. köpt ett paket cider till mig utan att jag ens gett honom en vink om det.

 • Har under den närmaste tiden fått lite mer insikt hur man fungerar, angående en mängd olika saker. Alltid lika intressant och lära känna sig själv lite bättre.

 • Hade även det stora nöjet att få se och höra Wikegård sjunga igår på Skansen. Herregud vad jag älskar den killen. Han är så klockren!
  Missade dock tyvärr Johan Palm när han besökte Lotta på Liseberg, har gråtit floder över det missödet.

 • Har också lyckats fått 4 myggbett utsträckta på en linje diagonalt över foten. Det betyder att man denna sommar fått hela 6 myggbett man lagt märke till, och av dem är det bara tre som kliat. En ganska lyckad sommar på den fronten måste jag säga.

 • Har annars legat ute och solat, gjort ytterligare ett desperat försök att läsa Så länge vi båda andas, det gick inge bra.

 • Skrivandet på min egna bok har gått lite segt. Berättade om den för mamma och pappa igår, de båda fick dollar tecknen på ögonvitorna, så deras förhoppningar är stora. Har nu beslutat mig att lägga till ytterligare en inlednings sida i den, bara för att fånga intresset ännu mer.

Nej, ska nu ta och messa Karin och Johanna. Sedan är det kanske dags att lägga på ett koll om håret ska hinna torka i tid.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback