i stort behov av sömn

2009-08-08 @ 11:20:32

Är så sjukt trött idag med, sov inget bra och sov definitivt inte ut. Torsdags blev man väldigt hastigt och plötsligt inbjuden till en tillställning hos Jonna och Cindy.  Blev lite stressigt eftersom man blev ombedd om att hjälpa till innan också. Så det var bara att hoppa in snabbt in i duschen och sedan på cykeln. När man var framme hann man knappt hoppa av den förrän man skulle på den igen och cykla med cykelmassakern och Jonna till Farsta strand för att köpa lite gottigheter. Efter det blev det lite städning och sedan middag, och en massa stress.

Kvällen blev riktigt rolig. Planerna angående om hem anländnings tiden ändrades precis innan man skulle åka hem. Kan nu säga att jag är oerhört glad över jag stannade kvar, av flera anledningar.

Slutade med att man sov över hos dem. Tyvärr, men som väntat fick man inte närheten av den sömn man behövde.


Gårdagen försvann helt totalt. Vi vaknade upp inte allt för sent, åt frukost och städade. Vi kom sedan på idén om att bada, så jag åkte hem och hämtade sådana saker man behöver och bytte om. Kom sedan tillbaka till dem efter ett tag. Då åt vi och vips var klockan halv sju. Vad hände egentligen? Cindy och jag hade en liten traskande stund då vi virrade runt i närområdet i desperat letande efter badplats. Men inte hittade man någon lämplig heller, blev iaf en massa prat och hela min värld vändes upp och ner. Hemma igen hos dem, utan ett dopp så blev det film och till Jonnas besvikelse fotbollsprat. Tyvärr så få du helt enkelt vänja dig med det, dessutom tycker jag att var värd det ... efter storstädningen. Vid tio blev det snack om film, men Cindy och jag ville bada. Så vi drog till badudden och hoppade i. När vi var där slog det mig att det nog var dags att åka hem, om jag nu skulle ta igen den missade sömnen och eftersom jag trodde vi skulle åka iväg tidigt idag. Så det blev ett snabbt bad och sedan skiljdes vi åt.

Hemma satt jag framför datorn och bara tänkte i minst en timme. Var så jäkla trött att jag kunnat somnat på stolen, men orkade inte göra mig iordning för sängen. När sedan äntligen låg där var jag för speedad för att somna, så det tog ett bra tag.


Vaknade upp för ett tag sedan, tröttare än igår. Ikväll måste jag verkligen sova. Men vem tror att jag kommer göra det? Det kommer sluta med att jag någon kväll däckar vid sex tiden och sedan sover jag i 14 timmar.

Kan iaf glädjas över att min önskan om att hålla min från DW lyckats. Kommer inte ihåg om jag spelade det i torsdags, men det blev iaf inget igår. Vilket är super duper bra. Sedan har det, precis som vanligt varit hur underbart och härligt som helst att spendera tid med systrarna.

Nu är det Robin och sedan ska man prova skor.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback