det regnar ...

2009-08-12 @ 19:35:03

Idag insåg jag verkligen vilken nörd jag är.

Försov mig imorse med en halvtimme, vilket inte var så oväntat egentligen. Mötte upp Karin i Farsta fem i tio. Vid tio satt vi och rullade mot skanstull. Eftersom de på Eriksdalsbadet är så snälla och försöker hjälpa folk med vattenfobier så blev vi hel förvirrade när sträckorna inte stämde överrens. Istället simmade vi på tid. Det blev fem minuter längre än vad det brukar ta oss att simma 1 km. Det som gör mig mest förvånad är hur seriösa samtalsämnen vi hade idag, det var verkligen riktigt seriösa och allvarliga saker som kom upp. Men det mesta var rätt så skönt att få ur sig och prata om med någon annan.  

På vägen hem, som man fick åka ensam, så blev man inbjuden till Ahvander. Kunde såklart inte tacka nej, så det blev en sväng till Farsta där mat inhandlades, en sväng hem där man åt och hämtade spel och sedan cyklade man iväg. När man kom dit så möttes man av det förvånade paret, de kunde verkligen släppa att jag åkte iväg och simmade vid tio. Efter att de hämtat sig lite grann efter det så byttes tankar, åsikter och upplevelser med varandra. Efter ett tag kom även Cindy, vi tog då över spelandet. Så medan Jonna och Andreas sov så nördade vi på som fan vad det gäller spelet. Tvingade sedan Cindy att hon någon dag ska komma hem till mig och spela DW. Vi lyckades låsa upp gubbar som jag inte har lyckats med här hemma, vilket är helt sjukt. Nu menar jag inte att jag är expert och borde klara det själv, det jag menar är att det är så retligt att man gör det den gången man spelar på någon annans ps3.


Åkte sedan hem när magen började skrika ut sin missnöjdhet. Ganska så precis efter att man börjat cykla så började regnet ösa ner. Det var inte direkt något spöregn, men inte heller dugg ... mer Ma Dai regn. Tog samma väg som jag försökte ta häromkvällen, och denna gång lyckades jag. Var glad över att man inte hade någon mascara på sig eftersom min rinner mer än Niagarafallet. När man sedan kom hem fixade man middag och gladdes åt Karins olycka.

Ska nu ta en sväng upp till vidja och kolla hur det ser ut där med det nya golvet. Sedan är det hem och kolla på fotboll, hoppas Wernblom spelar! Efter det ska man troligen nörda DW, om man får.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback