HAN ÖVERLEVDE!

2009-08-17 @ 22:27:57

När man behöver Djurgården som mest så sviker dem. När heder och stolthet står på spel så sviker laget en. När det verkligen gäller att tvätta bort det äckligt retliga flinet från pappas ansikte så skiter det sig. Har aldrig riktigt brytt mig om allsvenskan och ännu mindre de senaste åren. Men de året då ett vad genomförs, det året då man satsat pengar på allsvenskan, ja det är samma år Örebro på något mirakulöst sätt lyckas hålla sig på den övre delen av tabellen samtidigt som Djurgården hamnar på en sämre placering. Men man ska väl låta pappa få detta år, det är ju sällan Örebro lyckas med någonting överhuvudtaget.


Dagen idag spenderades med Rohie. Vi åkte till Hanninge och Farsta. Jeansen jag köpte med Jonna lämnades tillbaka, tyvärr så var ena benet helt cp fel sytt. Men ännu värre blev det när de inte hade de jeansen i varken Hanninge eller Farsta. Istället blev det ett par andra jeans och de andra som jag och Jonna letade efter. Lärde mig idag hur man ska agera om man inte hör vad en människa säger. Idag lärde jag, Rohie och alla andra sig också att jag har en oemotståndlig charm. Ganska viktiga saker att veta.


Men det allra underbaraste idag var när jag spelade DW. Av någon helt underbar, fantastik och drömliknande anledning så överlevde Sun ce banan han alltid dör på. Satt på helspänd under hela videon och bara väntade på att pilarna skulle träffa ryggen så man återigen fick känna aggressionerna stiga en åt huvudet. Men de kom aldrig och han överlevde även banan efter det. Ord kan verkligen inte beskriva den chocken jag fick.

Ska nog ta och spela lite till nu. Men inte så länge, ska upp tidigt och shoppa med mamma imorron.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback