HALOHA!

2009-08-14 @ 17:40:56

Har blivit en hel del DW på senaste tiden, precis som det ska vara. Har också blivit en hel del Ahvander, precis som det ska vara.

Sitter just nu helt död i stolen, känns som det var ett tag sedan man var igång. Men ändå så känner man av vartenda litet steg från dagens äventyr.

Systrarna kom över igår, blev DW och Zorro, som vanligt mycket trevligt. Redan då förstod vi att dagens planer riskerade att medföra en viss trötthet, men inte trodde jag att man skulle vara så trött som man ändå var. De började röra sig hemåt vid ett tiden. Klockan åtta morgonen därpå ringde klockan. Lyckades på något sätt övertala mig flera gånger att jag kunde sova ett litet tag längre, tills jag helt plötsligt vid nio slog upp ögonen och satte mig upp. Hade då 45 minuter på mig att göra mig irodning, något som annars brukar dras ut under 1½ timme. Blev en jäkla stress, men hann ut till bussen helt färdig.

Väl inne i stan hade vi båda svårt att förstå två saker, den ena var att klockan inte var så mycket eftersom det kändes so en evighet, den andra var hur jag i helvetet inte kunde lyckas hitta några jeans. Tröttheten som båda kände av var riktigt plågsam och påverkade en hel del.

Jonna kom hem med flest saker, bl.a. två par riktigt fina skor. Själv kom jag hem med ett par jeans. Får se om de överlever mammas kontroll och sedan min egna, isf ska de välkomnas till garderoben.


Lärde mig två saker idag, fast det första visste jag redan. Jonna är verkligen den bästa personen att åka och shoppa med. Säger man att man vill ha t.ex. ett par jeans, då jävlar provas det jeans. Det andra var att Jonna känner mig själv bättre än vad jag gör.

Får se vad kvällen nu har att erbjuda. Blev nyss bjuden på bio, men tror nog att det blir en hemma kväll med ännu med DW.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback