ett litet råd

2009-08-29 @ 16:11:23


Jag har verkligen världens snällaste bror. När han kom idag vid tolv tiden så berättade jag om min dator och bad honom om hjälp. Så vi beslöt oss att göra som vi hade tänkt förra gången datorn fucked up sig. Vilket var att jag skulle få låna hans hårdisk på 120 gb och ett minneskort på 16 gb. Det skulle då totalt bli 136 gb som jag kunde spara, vilket betydde redan då att jag var tvungen att radera några saker, vilket jag gjorde. Det var en svår utmaning att välja bland serierna men till slut så hade man t.o.m. kommit ner till 132 gb.

Men sedan så började datorn fungera så bra så brydde mig inte om att fixa den. Hittad eäven en hel del bra filmer som jag fixade hem. Sedan imorse när jag vaknade så hade datorn besämt sig för att börja bråka igen. Jag hade faktiskt en oförklarig känsla om det igår innan jag stängde av datorn, men slog bort den ganska fort. Men så var man i den sitsen igeen, nu dock med 186 gb. Och när Danne kom hem så var det enda han fann en hårdisk på 70 gb. Vilket bara gjorde det ännu svårare. Men efter lite tänkande kom jag på att man skulle kunna bränna över det som blev över skulle man kunna bränna över till DVD-skivor, vilket var en lyssande idé. Danne tyckte också så synd om mig så han tog upp en av sina datorer och sin skärm, eftersom han saknade en sladd, så att jag skulle kunna sitta och leka vid datorn precis som vanligt medan jag bränner en massa saker. För det är verkligen irriterande att försöka göra saker med datorn i felsäkert läget. Men när det började närma sig den stora utbränningen så insåg vi att skivorna inte skulle räcka på långa vägar. Vad händer då? Jo, han åker till Farsta med mig för att köpa en massa skivor bara för att jag ska kunna fixa min dator imorron. Gud, vad jag älskar min bror! Han är bara bäst!


Så sitter nu vid mitt skrivbord med två datorer igång och en massa bränningar på G. Har hur mycket som helst som ska fixas idag eftersom pappa ska omformatera datorn imorron. Känner mig faktiskt som en datornörd just nu, skulle lätt passa in på Kjell & Company.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback