äckliga gubbar finns det gott om i Farsta

2009-08-09 @ 16:45:19

Tio minuter efter arr tanken, jag ville bada slog mig igår så vaknade Cindy till liv inom msnvärlden. Lät itne en sekund gå till spillo och frågade med detsamma om ville åka och bada. Lika snabbt som frågan ställts så kom svaret ja. I min förvirring packades allt ner och man bytte om snabbt och smidigt. Cyklade iväg och mötte henne, skvallret började på direkten. Trots att vi senast hade sett inom loppet av 12 timmar var det en hel del som sades. Efter ytterligare en massa snack på bryggan och en liten chock så hoppade vi i vattnet som för övrigt var varmare dagen innan. Det blev en 20 minuters skräckbad och sedan upp igen. Följde med hem, efter en liten omväg för att slippa backen. Väl hemma hos dem så hälsade men snällt på folket som hade samlats för parmiddagen. Sedan in i vardagsrummet där det blev film och lite annat skoj. Den natten som jag skulle ägna till att sova för att få tillbaka energin ägnades åt helt andra saker. Eftersom jag vid ett tiden kände hur John Blund började närma sig och jag inte ville ut i kylan eller fann orken till att cykla ringde efter bror min som så snällt kom och hämtade mig. Blev en sväng till skogskyrkogården eftersom vi båda var hungriga, sedan hem och laga mat. Kom i säng runt två.


Idag började det med att klockan ringde vid tio, kände hur man verkligen behövde sova mer. Men mer än 45 minuter blev det inte. Gick upp en aning stressad eftersom man skulle göra sig iordning på en timme. Messade Rohie och fick ändra tiden, stressade sedan lite till. Ända tills mamma kom hem och kunde skjutsa. Mötte upp Rohie i Farsta och styrde stegen mot HM och Dinsko. Fick sedan åka in till mitt favorit ställe, stan för att chansa på att de hade ett par skor. Det hela slutade med två par skor och sedan en inbjudan till att följa med på fotografering, något jag skulle följt med på. Men var tvungen att åka hem och byta skor, eftersom skavsåren börjar hälsa på igen. Väl hemma föll jag nästan ihop av trötthet så beslöt mig för att strunta i det. Vi även veta att någon delar mitt hat mot den äckligaste personen som finns i hela världen.


Ägnade istället tiden åt något som jag på senare kommit på att jag älskar att göra, pyssla om i huset. Allt förutom städning av mitt egna rum fungerar utmärkt. Älskar verkligen att springa runt och plocka undan en massa saker. Känner mig så duktig och stolt efter det. Men verkar som ingen märkt det ännu ...

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback