I'm back in the race!

2009-08-21 @ 17:46:42

Läste nyss det klockrenaste jag läst på länge. Det var Wengers reaktion på de nya ryktena angående Fabregas flytt nästa säsong som Andreas berättade för mig igår. Kan berätta att hela min värld föll samman igår, men efter att ha sett artikelns rubrik så började jag garva och plötsligt är livet lika ljust som det var för ungefär ett år sedan då Fabregas blev lagkapten.


Dagen idag då. Vaknade upp och hörde hur mormor och mamma satt på verandan och babblade på som två kackelhönor. Efter att man varit aktiv i någon timme eller så beslöt mamma och jag oss för att åka till Ikea. Vi skulle bara titta på gardiner till Danne och köpa servetter till mamma. Men det bara tog oss över två timmar och när vi gick ut genom dörrarna så insåg vi hur vi återigen blivit drabbade av Ikeaförbannelsen. Kom hem med lite ljus och sånt, så Jonna lär väl mörda mig eller ge mig en ordentlig utskällning när hon får reda på det. Men helt ärligt, vem kan gå på Ikea utan att köpa något?


Åkte sedan och handlade mat, eller shoppade mat som jag idag fick veta att några säger. Upplevde ännu en traumatisk upplevelse då en gräshoppa hoppade upp på mitt ben. Fick även veta att morgondagens lilla äventyr med Rohie skjutits upp tills på söndag. Dessutom kommer jag tydligen få tälta själv utanför grönan eftersom Cindy idag hoppade av, den lilla narkomanen. Om tider och kostnaden inte överstiger eller krockar med annat så har man även eventuellt en Karin att gå på konsert med i slutet av oktober.

Kvällen ser ut på så sätt att det blir höjdhoppsfinal med Linus Thörnblad och fredagsmys.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback