You're not singing, you're not singing, you're not singing any more.

2007-12-16 @ 19:35:47

Har precis sett klart matcherna nu. Den sista var ju helt klart bäst. Jag älskar Arsenal - Chelsea matcherna, dom är alltid så som en fotbollsmatch ska vara. Känsloladdade, spännande och fyllda med tuffa närkamper ...
Kommer ihåg när vi var där, visserligen var det ingen toppenmatch. Men jävlar vilket tryck och vilken stämning. Tänk då bara hur det måste vara under en sån match mellan två topp lagen som också är  två Londonlag.
Matchen slutade iaf rättvist. Fast tycker att Arsenal förtjänade ett mål till, men det är ju min åsikt.
Aja, ska inte prata mer om fotboll nu.

Har inte pluggade ett endaste dugg spanska idag, vill inte. Men måste... får väl bli lite senare.

Idag har jag faktiskt varit duktig med att hålla mig ifrån datorn. Måste bara berömma mig själv. Jag har inte heller skrivit så många inlägg igen. Jag börjar bli av med mitt beroende... eller inte.
Nu är det inte alls långt kvar till jul! =D Längtar så till stämningn som alltid blir. Den är så mysig. Hoppas bara att snön kommer, det är ju ingen jul utan snö. Fick nästan en chock idag när jag kom på hur lite tid det är kvar nu innan jul och att det itne kommit någon snö överhuvudtaget i år! Visst har det väl kommit lite, men den har ju försvunnit på direkten så den har inte räknats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback