De roliga tyskalektionerna.

2007-12-09 @ 14:23:56
HAHAHA, sökte på google innan jag åkte iväg. Sökte på Jennhe, det kom upp kanske 4 jätte gamla inlägg. Två stycken var ifrån min blogg på pa. :O Herregud vilka minnen man fick när jag läste om tyska lektionen. Dom var verkligen underbara med Johanna och Christine. Fast det var mest jag och Johanna som pratade och Christine verkade mest plågad av att sitta brevid oss, men men sånt är livet. Sen började man ju tänka på den dagen då Johanna träffade en muslim för allra första gången. Shit, jag måste verkligen hitta det inlägget. Vilken dag! Vilket minne!
Kom precis hemifrån Sickla. Det gick inte så bra, eller det som köpes var en tröja och en mascara. Sedan såg jag två par jeans som var jätte fina, men för långa. =/ Jag ska kanske åka och köpa något par imorron ... jag får se.
Nu när jag ägnat lite tid åt att läsa gamla inlägg så har jag insett att jag är verkligen hemsk på att stava. Ska gå skriva kurs med Lisa, kl 23:00 varje fredag med start den 22/12.
Nu är det bara 15 dagar kavr till julafton, vad mysigt det ska bli. Men det betyder att det är 17 dagar till den 26:e. Det är verkligen den värsta dagen på året, iaf på detta år. Längtar inte ett endaste minsta dugg. Ska bli skönt att iaf få vara hemma, så man inte sitter där i glanshammar i tystnaden och bara minns.

Nu är det bestämt. Barbiie blue & Pinky in their cars ska snart ha konsert med sin hetaste singel FLÄSK!
Blijetter finns att köpa på ticnet.

Ska dra nu, skriver troligen senare. WOSHA.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback