Nästa station, familjen Blåbär.

2007-12-14 @ 18:10:14
Sitter just nu och väntar på att bror ska bli klar med vad han nu håller på med, så att jag kan få skjuts till Jonna. Lyssnar på Almost here. Måste bara påpeka återigen vilken bra låt det är. ÄLSKAR DEN!
Kom precis och tänka på flugornas herre, hur man nu kan göra det. Fy fan vad hemsk det var när dom högg ihjäl den dära lilla killen. Hur korkade får man vara? Hörde sedan Challe när hon berättade slutet för Andreas, filmen blir ju bara sjukare och sjukare. Är inte ens säker längre på om jag vill se slutet. Inte för att det är sorligt, det är bara sjukt. Fattar inte hur man kan skriva en bok som detta utspelar sig i. Som Emelie sa, det handlar ju om barn som dödar barn. Vem kan komma på en sån idè? Dessutom verkar det ju som hälften av dom dära ungarna lider av någon form utav psykiskstörning, eftersom ingen av dom verkar bry sig om folk dör eller om dom själva dödar någon. Med andra ord, den dära filmen är ju helt kokowako.

Just det, på söndag är det ju fotbollsdag! Längtar. Ska bli riktigt mysigt att kolla på fotboll hela dagen. Hoppas bara att matcherna går vid olika tider, har glömt att kolla det. Orkar inte göra det, får helt enkelt bli en överraksning.
Satt igår och läste igenom en massa gamla inlägg i bloggen. Vad mycket sjuka saker man skrivit genom åren höll jag på att skriva, men har tydligen inte haft blogg så länge. Iofs så skriver jag nog en del sjuka saker nu med, så ska väl inte kritisera de inläggen för mycket.
Nu kom bussen, ska gå av vid nästa station som också råkar vara slutstationen, WOSHA.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback