CENSUR!

2007-12-14 @ 16:04:18
Jag håller på att bli galen! Det onda i min rygg vägrar att gå över. Har känt av det hela dagen, och så har man ingen snäll kompis som vill massera en. Inte för att jag har frågat någon, men det är en sån sak som dom ändå borde fråga.
Väntar på att ugnen ska bli varm så att man kan börja laga mat. Sedan ska man till den nyligen rövknullade Jonna. Hoppas att hon iaf är snäll och frågar om jag vill ha massars. Kan ju alltid hoppas på att hon har läst min blogg. (a)

Idag såg vi Flugornas herre på pedleden, jag höll på att blit tokig (igen). Kände igen Ralph så väl men kunde inte placera honom. Hade en liten misstanke om vem det var men trodde bara att jag inbildade mig. Men sen när Sinem sa att hon också kännde igen han så förstod jag att jag inte var galen. Då började jag försöka lista ut vem det var. När vi sedan kom till en scen som jag så väl kännde igen ifrån en gång då jag inte hade något att titta på så visste jag att min gissning från början hade varit rätt. Såklart var det Joshua Jackson.

  


Ska dra nu, skriver kanske/troligen senare ikväll. WOSHA!


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback