Take a chance, dance, party the night away

2011-03-19 @ 22:49:14

Är så trött just nu så jag vet inte vad. Det kan bero på gårkvällen, fötterna som värker eller faktumet att vi traskade runt som galningar i stan. Dejten var som precis som väntat helt sagolik, men var tvungen att dumpa Rohie precis innan filmen vilket hon tog oerhört hårt. Det hela bröt ut i ett bråk som varade under reklamen innan filmen. Det höll på att lösa sig eftersom vi båda kände att efter filmen, när Matt Damon var ute ur bilden, skulle vi kunna ge det hela en ny chans och bitarna av Rohies bitar började limmas ihop. Men tydligen sa jag något precis innan filmen som gjorde att den chansen flög iväg för att aldrig mer återvända.

Filmen var helt okej. Dock hade vi båda alldeles för höga förväntningar om den, och förstår inte för fem öre vad idioten som påstod att filmen var som Bourne menade. Sista halvtimmen var klart den bästa i filmen. Av en mängd olika anledningar, men framförallt för det var då hatten åkte på. Yepp, Damon i hatt gjorde hela filmen.

 

På vägen ut till bussen gick man från en superhög topp till en superlåg dal på bara några sekunder. Visst är det härligt att det börjar bli varmt, men det har ju även sina nackdelar. Ordentliga nackdelar. Nu ska jag plocka ihop lite grann på rummet. Funderar på att gå upp tidigt imorron så man får allt som ska göras imorron gjort.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback