Matt Damon vecka

2011-03-23 @ 11:27:37

Det verkar som vi har fått besök på min lekstuga igen. Såsom vi brukar få på våren och sommaren. Lilla Oliver och Jennifer är så otroligt söta och hur blyga och diskreta de än är när de lekar där så lyckades de alltid lämna spår efter sig. Denna gång är det dörren som står öppen medan stolarna har flyttats om.

Försöker samla mod och kraft att fortsätta gårdagens städning. Precis som väntat kom man inte så långt, men har ju hela denna dag på sig. Det går lite sisådär med uppladdningen, antar att jag måste äta någon form av frukost innan dess, annars lär man falla ihop i en av byrålådorna. Om jag ska vara ärlig så har jag nästan endast kavajen jag förälskade mig i igår i tankarna. Funderar på att flirta lite med mamma eftersom hon ändå måste åka och köpa present till mormor snart. En sväng förbi och man gör ett onödigt men älskvärt inköp innan London. Jag som inte skulle spendera ett öre på kläder innan den resan.

 

Idag fortsätter min Matt Damon vecka. I lördags var det The Adjustment Bureau, igår True grit och idag går Bourne på tv. Funderar nästan på att se Bagger Vance bara för att eller ge Bröderna Grimm en ny chans.
Fick igår världens sug att spela DW. Har nu deadline innan det sjunde spelet släpps. Vilket gör att man i stort sett kan glömma att man hinner värva spelet återigen. Men hoppet är det sista som överger människan.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback