UPDATE!

2011-06-10 @ 17:49:40

Igår fick man en snärt av Jonna då hon klagade på min blogg, vilket jag ärligt inte tog så seriöst eftersom jag aldrig tagit min blogg speciellt seriös. Hur som helst ska det från och med nu bli mindre klagande och mer från den lyckliga sidan av att vara en Jenny! Man vill ju inte förlora sin mest trogna läsare .

 

Efter nästan en hel dag av väntan får man äntligen höra den låt som nynnats i bakhuvudet. Gårdagen tillägnades lilla Cindy helt och hållet. Det allra klockrenaste var det ögonblick då Jonna gick igenom bilder och visade en som föreställde Cindy då hon, som den atlet hon är, tagit av sig klackarna för att hon skulle hinna först upp på scenen. Följde sedan med hem till the AH mansion, där man hjälpte till så gott man kunde och sedan hade en relaxmoment i Jonnas säng. God mat bjöds det sedan på under mottagningen då barnbordet verkligen visade vad det gick för med sina samtalsämnen. Kvällen firades med Cindy och Jesper då de båda åkte på storstryk i bowling. Själv lyckades man med en kanonserie. Vilket gjorde mig ganska stolt, blev ännu gladare då en av medlemmarna i Bowlingfamlijen på banan bredvid kommenterade det och visade sig imponerad.

 

Fick en nattsömn på tre timmar, vilket egentligen borde betyda en kollaps för min del liknande gubben på tunnelbanan idag. Men av någon konstig anledning är jag inte speciellt trött. Blev för tidig morgon på Södertörn då jag och Sandra bestämt tid för att inte drabbas av tidnöd. Tyvärr blev vi klara på en timme så istället fick vi fördriva tiden i solen. Efter inlämningen och byte av rapporter mötte man upp lilla Johanna i Huddinge centrum för att sedan åka in till stan. Vi traskade runt där ett tag innan vi åkte hem till och planerade för den stora dagen i sommar. Nu har hon äntligen åkt hem, dock blir pausen från henne inte lång. Om ett par timmar kommer hon hit igen då det ska bli filmkväll med lite gottigheter. Egentligen har vi en hel lång lista med saker som ska ses i sommar, så lika bra vi börjar pricka av redan nu. Längtar sedan efter den ordentliga nattsömnen jag förtjänar efter fyra nätters sömnbrist.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback