At mormor och morfars place

2011-06-24 @ 16:21:56
Sitter hemma hos mormor och morfar. Blev tvingad av morfar att rpova deras nya dator vilket slutade i att jag läste igenom gamla blogginlägg. Hittade då detta utdrag från 29 mars 2009:

Drömde inatt en dröm var helt klart influerat av Prison break. Jag och en kär vän som jag inte kan namnet på hade tagit in på ett hotell med syfte att mörda hotellägaren.  Under vistelsen fick vi en ny vän som hängde på våran plan. Saker och ting gick inte riktigt planerat och vi blev omringade av poliser. Tack vare våran nyfunna vän lyckades vi dock komma undan dem. Mitt under denna rymning så förvandlades vi tre till fyra personer, varav den fjärde bytte sida och började hjälpa polisen att fånga oss.  Det sista som skedde var att vi satt på en restaurangbåt som tillhörde Pizza hut. Vi hade precis lyckats lura bort polisen på ett villospår som ledde till globen, medan vi satt och diskuterade om vi skulle fly norrut till Norge eller söderut

Det riktigt komiska var att jag fram till sista raden satt och undarde vad det var för sjuk dröm man hade. Men när flyktvägen till Norge eller söderut ploppade upp och man slog ihop det med pizza hut båten, så gick det upp ett ljus och helt plötsligt minndes jag den drömmen. Kortfattat, den var helsjuk.
Nu ska man titta på gamla bilder med storkusinen och äta god mat.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback