Vattuman

2011-01-10 @ 00:37:59
Goda egenskaper
Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande.
Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.

Mindre goda egenskaper
Ibland kan Vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara de rätta. Hos Vattumannen finns därför en viss trotsighet och en svårighet att ta goda råd från andra.
Den självständiga Vattumannen kan också ha lite svårt att släppa andra inpå livet, eftersom du gärna tenderar skärma av dig något från din nyfikna omgivning.

Så här tänker du:
Du vill gärna gå din egen väg och grunnar alltid på både stort och smått. Du funderar mycket på framtiden, och för dig är sånt som "att tillhöra nuet" och "fånga dagen" istället bara mest brist på perspektiv på vad som kommer sedan, i framtiden.
Du söker ständigt kunskap och allmänbildning eftersom det ligger i din tro på meningen med livet. Livet bör förvaltas väl, och detta med visdom och kunskap.

Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap:
När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en.



Okej, jag erkänner. Jag tror ganska mycket på horoskop. Tycker det är så fascinerande att läsa. Vissa saker stämmer så bra in så det är skrämmande. Det är ungefär som Supernatural, både läskigt och förbluffande på samma gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback