Life sucks when you feel rejected

2011-01-17 @ 15:29:00

Om man vill stöta på riktigt roliga människor ska man åka den gröna linjens tunnelbana runt ett tiden. Först tvingades man samtala med en äldre dam som inledde samtalet med ”Jag är inte psykiskstörd” när man äntligen blivit av med henne klev två alkoholister varav en, gubben hade svårt att skilja sig från sin dam. Dessutom lyckades de med endast sin närvaro få hela vagnen att lukta sprit, alltid lika trevligt en måndag då man fått alldeles för lite sömn.

 

Men innan dess var det riktigt trevligt, trots att man spenderade över 12 timmar med en psykiskstörd människa.

Som väntat fick vi alldeles för lite sömn och när klockan ringde imorse så var vi båda sugna på att somna om och skita i allt. Men icke sa nicke. Tog oss till SU där det gick som väntat, men bara det var ju en upplevelse. Åkte in till city för att utföra några ärenden men lyckades anlända innan någon affär öppnat, så blev en fika istället. Om jag ska skryta blev jag faktiskt bjuden på den! Fick sedan höra något som gjorde mig både rörd och rädd. Efter 13, snart 14 år så finns det fortfarande saker som kan säga och ge sådana konsekvenser.  Sedan sprang vi runt och köpte både onödiga och nödvändiga saker. Bröt dock ihop när Arsenalglasen var slut, vilket hemskt slut på en shoppingrunda! Men jag är glad ändå. Fick en jättegullig julklapp och har en alldeles underbar vän, så har egentligen nästan inget att klaga på. Dessutom är Rohiebohie hemma nu!

 

Nu ska jag packa upp och sedan fixa och trixa lite. Efter det ska man väl börja glutta på sammanfattningen. Men det riktiga pluggandet börjar imorron. Gymmet idag blev uppskjutet så kanske ägnar mig åt Supernatural i ett desperat försök att utveckla mina engelskkunskaper inför högskoleprovet.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback