Tidsfördriv

2011-01-20 @ 11:15:00

Inte för att skryta men att skicka sms till någon 06:53 och skriva ”ville bara prata störde jag dig eller.” är inte okej, speciellt om mottagaren fullkomligt ignorerat dig de senaste månaderna. Nästa gång ska jag minsann skicka något dissande sms tillbaka, men har dock inte bestämt mig för vad man ska skriva. Det får man filura på ett tag.

Inatt drömde man ingen mardröm, som tur var. Dock hann jag inte vakna upp i tid och säga farväl till vår trogna bil, vilket faktiskt är lite sorgligt. Snart kommer mor och far komma hem med en total främling som meningen är att man ska omfamna med öppna armar.

 

Resten av dagen kommer vara lugn. Visserligen är det dagen innan tentan och meningen är att mans ak råplugga, men lever fortfarande på mitt löfte jag gav mig själv innan min allra första tenta. Det sköna är att jag har hållit det och att det har funkat hela vägen. Så varför ändra på något vinnande? Önskar bara att det vore 24 timmar framåt nu, hatar verkligen att bara gå och vänta på något såväl en vän som ska komma förbi, gästerna på julafton eller en tenta. Allt känns bara som patetiskt tidsfördriv.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback