Vill till London NU!

2011-02-17 @ 19:40:53

Att köpa skor och kläder är verkligen en underbar känsla ... iaf om man är tjej. Jag undrar hur det kan vara så universellt som det verkar vara.
Hur som helst idag var det en liten tjejdag för mamma och mig. Vi åkte runt i lite olika affärer och köpte skor, kläder och annat. Fick äntligen det andra paket idag som innehöll fler saker som gjorde en lycklig. Så imorron ska man bädda med de nya efterlängtade Mimmi örngotten! Ska snart påbörja opponeringen och i bästa fall även hinna med lite sammanfattning. Men innan dess väntar man samtal från Johanna, vad det gäller blir en överraskning. Kan erkänna att det pirrar lite i magen, hoppas bara det inte är något negativt.

 

Frågan är om man verkligen kommer överleva London med dessa två saker

 

Jag längtar så in helvetet till London nu. Längtar så mycket så jag redan nu planerar vad som ska packas ner, vilka kläder man ska ha på sig under vistelsen, hur vädret kommer bli och t.o.m. hur man ska packa ner allt på bästa vis när vi ska hem igen. Inga souvenirer eller presenter ska köpas med hem är det bestämt. Om jag nu inte finner mammas drömmugg där borta, den bara måste köpas isf.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback