varuhuset bytes ut mot en kyrka ...

2011-02-28 @ 17:18:04

Ibland blir man så irriterad på människor så det är inte sant. För de som undrar skedde det för mig idag, det rann helt enkelt över. En arg och hungrig Jenny är ett verkligen ett scenario man bör undvika. Det var precis det mamma fick uppleva i bilen så hon fick agera plank åt mig. Men efter 20 års erfarenhet vet mamma hur hon ska agera så responsen jag fick var felfri.

Så fort man kom hem fick man sätta på pokerfacet när man tvingades ringa både frisören och banken. Känner mig oerhört vuxen, känner även hur man mognar lite grann man för första gången ska hämta ut ett paket skrivet och betalt i ens egna namn på posten. Så när man kommer hem från gymmet senare ikväll blir det att mannekänga i hallen.

 

Imorse lärde jag mig en viktig lärdom. Hur gärna jag än vill så får jag inte se fortsättningen av The walking dead, jag är alldels för lättpåverkad av sådant. Vilket är synd för jag hävdar fortfarande att serien är bra. När man vaknar upp mitt i natten helt livrädd för att sedan somna om och spela upp ett liknande scenario i drömmarna om och om igen så har det gått för långt. Hade sovmorgon idag till åtta, men när jag vaknade för kanske femte gången 05:30 var jag seriöst redo att gå upp. Visserligen var jag fortfarande trött, men var alldeles för skärad för att återvända in i drömlandet. Den enda gången jag kan komma ihåg att jag sovit så dåligt var när jag var magsjuk.  Måste erkänna att serien lyckas skapa känslor hos publiken iaf.
Två andra saker man lärde sig idag är att pappa, av alla människor, klassas som kreativ medan jag själv är en person med hög imaginationen.
Nu blir det att packa om två väskor så man slipper den ena imorron. Verkar som det blir hela tre heldagar efter varandra nu.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback