underbara söndagsmorgon!

2011-02-27 @ 11:56:57

Jag älskar verkligen min säng. Har nu legat och halsovit samt rullar runt i den i nästan 3 timmar efter jag vaknat. Borde väl egentligen kliva upp, men har ingen lust med det. Min säng är alldeles för mysig för att lämnas nu. Har även en känsla av att mina fötter kommer värka som i helvete när man kliver upp efter allt gående igår, vilket man helst vill skjuta upp. Just nu tittar man dessutom på reprisen av melodifestivalen och om tio minuter börjar VM i skidor, HELLNER!
Igår var en rätt så hoppig dag. Först lekte man gammal med Jonna och Cindy hela eftermiddagen. När jag och Johanna sedan åkte in till Gamla stan blev vi nästan påhoppade för att vara för unga. På vägen hem sedan fick Johanna ragg, men valde att dissa för att två minuter senare fick vi varsitt fuck you från en random kille. Det är verkligen trevliga människor ute på lördagskvällarna i stan. För att inte tala om alla fulla femtonåringar i Huddinge, de är riktigt underhållande. 



Eftersom min tenta var i fredags borde jag egentligen köra min tenta städning idag. Men sådant trams orkar jag inte med. Ska istället ta det på någon av mina lediga dagar nästa vecka. Istället ska man idag skriva den restuppgift man har från första seminariet´. Tråkigt! Som lilla William hade sagt. Sedan ska man se Carling cup finalen på den riktiga tvn! Det kan man kalla lycka.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback