JAG VILL HITTA MINA MJUKISAR!

2011-02-16 @ 13:50:22

Jag är döende. Jag kommer dö knottrig och röd i ansiktet och på min begravning kommer det vara en stängd kista just pga. det. Vilket hemskt öde för en 20åring.

 

Idag är det föreläsnings sammanfattningar som gäller. Målet är två om dagen och att man ska bli klar senaste söndag. Målet för dagen är två föreläsningar, men gissar att man kommer med en, möjligtvis 1½. Men innan man ska påbörja den roliga dagsaktiviteten ska man se klart ett avsnitt av Vampire Diaries. Sedan blir ett ryck och när kommit halvvägs en paus med en nystart av DW. En riktigt mysig dag måste jag säga. Den kommer iaf avslutas med förstaklassik underhållning i form av Cahmpions leauge åttondelsfinal, Arsenal – Barcelona. Måste erkänna att jag känner mig lite halvseg och trött efter gårdagens bravader. Blev en sen spelkväll med systrarna Ahvander.

 

Även resten av veckan ser rolig ut. Har en rapport på drygt 3000 ord att läsa och opponera imorron. På fredag börjar man 07:45 och på lördag ska man följa med Jonna och titta på lokalen. Resten av tiden ska man plugga. Man måste ju bara älska tentaveckor! Lyckligtvis för mig är denna tentavecka förlängd. Lovely!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback