Ärligt talat?!

2011-02-23 @ 23:39:43

Eftersom man läser psykologi så vet jag att man inte kan känna flera emotioner på en och samma gång. Så just nu skiftar jag hejvilt mellan förvirrad, irritation, ledsamhet och uppgivenhet. Ett riktigt bra avslut på en onsdag. Har sedan fredags levt som en bergochdalbana, vilket inte varit roligt. Vad som är ännu värre är att veckan ännu inte nått sitt slut, är lite orolig för vad som väntar på en bakom nästa hörn.
Just nu längtar jag så sjukt mycket till London av en mängd olika anledningar. Ska bli så skönt att lämna landet och allt här hemma för att åka bort med härliga människor och få sig en liten semester utan allt som tynger ner en. Men tyvärr så känns London en aningen långt bort, förhoppningsvis och troligen kommer det mesta vara löst då. Dock är det lika troligt att det då dykt upp helt nya saker som man flyr från.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Försöker rensa tankarna lite innan man krypa ner i sängen. Vilket är ett stort problem för mig. Brukar ligga i sängen och tänka på allt möjligt mellan himmel och jord. Det är där man tänker bäst, men även där man övertänker saker och ting. Har jag tur så slipper jag iaf ligga och tänka på människoätande zoombies som jag gjorde igår tack vare en viss Johanna Rapeface. Dagen hade dock något riktigt lyckofullt att erbjuda, vi klarade idag 100% på sly and the thievius raccoonus. HELT OTROLIGT!
Nu ska man börja ladda för sängen snart. Förhoppningsvis kommer man upp tidigare imorron.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback