Zebror får inte magsår

2011-04-13 @ 16:17:29

Jag har fortfarande inte fått vila ut efter London, vilket är hur uppenbart som helst. Skulle till gymmet idag efter skolan, men det hela ställdes in efter att jag i tre omgångar kommit på en mängd olika saker som jag glömt hemma. Visserligen hade man överlevt utan dessa saker, men det tog bara helt och hållet emot. Dessutom hade vi tidspress på oss eftersom Rohies mor fyller år idag, så hade ingen tid att åka hem innan och hämta sakerna. Vad som gjorde mig mest upprörd över att jag glömde var min älskade halsduk. Den måste vara en av de mest underskattade sakerna jag äger. Den följer alltid med mig utan att man ägnar den någon större tanke, men de få gångerna jag glömmer den blir dagen till ett helvete.

 

Kom istället på idén att åka hemma och tar en joggingrunda. Vilket jag egentligen avskyr. Har bara upplevt ett enda lyckorus efter en runda, och har sedan dess desperat försökt återuppleva den känslan. Men total misslyckats.  På vägen hem ändrade jag mig dock. Min förkylning verkar närma sig ett utbrott allt mer dessutom hänger regnet i luften. Då menar jag inte sådant häng som jag älskar att vistas i, utan sådant när det kan börja ösa ner vilken sekund som helst.
Ska väl försöka ta tillfället i akt och göra lite vettiga saker. Så som att rensa garderoben, skriva klart brevet, spela DW och läsa min bok om spaghettikillen och stelnissen.
p.s. fick vykortet från EJ idag. d.s.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback