Sweet 16 today

2011-04-17 @ 13:54:18

Man vet att man är en riktig sportnörd när man kan titta på en match i en sport som man inte är ett dugg intresserad av och sedan blir man helt fast i den och låter sig dras med i den nervkittlande upplevelsen som det ändå var.

 

 

Gårdagens bowling med Cindy lärde mig en sak. Jag kan inte bowla om jag inte har jeans, Jonna och en grogg i närheten av mig. Var riktigt förbannad på min blåbärsmuffin som hade andra planer för sig igår. Den smarta kan ju lista ut att det inte gick sådär superbra igår. Våra planer kändes även lite halvfail när vi anlände hem till Cracky och nedervåningen stod helt tom. Istället satte vi oss ner och började planera Cindys födelsedag som jag längtar sjukt mycket till!

 

Sitter just nu och äter min frukost med öppet fönster, så nu hör grannarna klart och tydligt vilken musik och låt jag lyssnar. Kan tänka mig att även de är glada över att man inte lyssnar på hårdrock. Skulle egentligen vilja ta en springtur, men hindras av mitt skavsår. Istället ska man snart traska ut på altanen och få sällskap av Sam och Dean Winchester.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback