My heart will go on

2011-04-25 @ 22:31:08

Jag verkligen älskar när Supernatural driver med verkligheten. De gör det så klockrent, dessutom börjar man alltid undra hur världen skulle sett ut om den rubbats på det viset. Avsnittet jag nyss såg innehöll även en mängd roliga citat och scener så det blev en hel del skratt.

 

 

Är just nu löjligt trött, så en tidig kväll skulle inte sitta helt fel. Även om jag tvivlar starkt på att det kommer bli en. Förutom tröttheten har man en hals som är väldigt irriterad. Börjar faktiskt bli lite orolig inför Kropenpremiären på onsdag. Men det krävs nog mer än en irriterande hals för att hindra mig från att delta. Upptäckte för ett tag sedan att man har fått färg idag. Förhoppningsvis och troligtvis är det också färg och inte bara rödhet som kommer vara ömmande och sedan försvinna helt. Ser faktiskt framemot en dag i solen imorron med, har en liten del på en rapport som ska skrivas så blir väl att ta ut minidatorn och sitta på altanen imorron lättklädd med ett stort glas fylld med någon god dryck, mysigt!

 

Söker sällskap för en kortare tripp in till stan imorron. Så känner sig någon lockad är det bara att höra av sig. Tider spelar ingen större roll eftersom jag börjar bli ganska så desperat nu, har ingen lust att springa runt där själv.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback