I'm losing my right to be wrong

2011-04-04 @ 22:31:47

Jag vet att jag har tjatat om hur söt Rohie’s syster är, men numera hatar jag henne. Hon lever verkligen för att plåga oss, mina armar kommer vara så döda imorron. När man kom hem från träningen var det bara att slänga sig i duschen och sedan äta fort som pip. Var riktigt hungrig. Saker och ting visades sig vara en aningen värre än vad vi trott från början. Så första halvleken av derbyt satt man och med mös i soffan med bror och mor, precis innan pausen kom mormor förbi. Fick då ett sådant stort behov av att hjälpa till och underlätta saker och ting. Så plockade i diskmaskinen, bäddade åt mormor och lade om tvätten.

 

Är riktigt aptrött just nu. Vad jag vet kommer man inte heller ha något vettigt för sig ikväll så man kan väl lika gärna lägga sig tidigt. Musik på hög volym kommer inte vara tillåtet ikväll eftersom man kommer ha en sovandes mormor ganska så precis ovanför ens rum. Vilket får hela kvällen att kännas ännu mindre vettig. Sitter just nu och drömmer mig tillbaka till min Wallguy på gymmet. Idag hade vi ett moment, även om Rohie fuckade up det med sina protester. Någon dag ska jag minsann fatta modet att gå fram och hälsa på honom. Förhoppningsvis blir man inte utslängd.

Imorron är det följande saker som gäller: föreläsning, äta lunch med Sandra för att sedan träffa studievägledaren, hämta ut passet, lämna in skorna för omklackning, leta fram väskan och sedan plocka fram allt som ska packas ner i den, sedan ska man hem till Johanna och checka in oss. Låter som en toppendag!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback