Viljornas kamp

2010-10-31 @ 19:06:18

Att något är fel är uppenbart, men vad det är vet jag ej. Jag har försökt ta reda på det. Så nu är bollen på planhalva, bokstavligt talat.

 

Jag har seriöst världens bästa bror! Idag satt han utan tvång bredvid mig och tittade på hela två Supernatural avsnitt efter att jag kommit uppspringandes för trappen rädd för Gordon råkade dyka upp i introt. Bad honom snällt sitta bredvid under det första avsnittet och när det andra startade så satt han kvar frivilligt. Dock fick han bråttom hem när jag startade det senaste Merlin avsnittet, antar att det räckte gott ovh väl för honom med Dean & Sam x2. Dessutom frågade han från ingenstans om jag ville ha hans mobil ifall han skulle skaffa en ny, vilket han troligen skulle göra idag. Så nu behöver jag inte oroa mig över ekonomin och definitivt inte grubbla över om jag skulle bryta mitt löfte ifall jag köpte en ny i dagsläget. Kort sagt, min storebror är den bästa!

 

Har i stort sett inte läst något alls idag. Har en sådan jobbig huvudvärk som vägrat lämna mig ifred trots att jag vidtagit alla möjliga sorters knep som brukar funka för min del. Imorron börjar pluggande på allvar. Ska läsa igenom alla handouts och sedan memorera allt. Shortcut, I know. Men har misslyckats i pluggandet till även denna tenta. Så man får göra det bästa av situationen. Har istället njutit utav Calle Kristianssons stämma idag, och nu på kvällskvisten lär det väl bli lite quality time med min kära vän ps3.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback