Hej underbara träningsvärk!

2010-10-07 @ 16:11:39
"Träningsvärk eller fördröjd muskelvärk, en. förkortning DOMS, är den smärta i musklerna som ofta framträder 24-72 timmar efter fysiskt arbete"

Precis som väntat har man träningsvärk. En utav de jobbigare dessutom, den då musklerna inte gör ont utan bara är extremt trötta och sega och bara skriker efter uppmärksamhet. Skulle inte tacka nej till en helkroppsmassage nu. Ser framemot det varma, långa och mysiga badet som ska tas senare ikväll. Men fram tills dess ska man mysa till det lite med andra saker. Blir nog ingen läsning idag, som vanligt. Istället blir det lite ljus och sista avsnitten utav Legen of the seeker. Måste snart leta reda på nya serier, usch det är aldrig roligt.

 

Åkte på jakt med mormor och mamma för att hitta stövlar tidigare idag. Inte hittade man något föll en in i smaken.  Istället kom man hem lite kläder, vilket självfallet aldrig är fel. Ska nog ta mig en hel dag snart och bara kolla på stövlar och jeans. Är i stort behov utav båda! Ska väl gå igenom allt snart, sedan klättra upp för trappen för att hitta något gott att smaska på.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback