Could somebody translate for me and make it more clear?

2010-10-20 @ 12:58:18

And I like that way you like this song because it makes you hum along and tap your foot to the beat. Well that's the way you make me feel, when we're doing it for real, I can feel it from my head to my feet

 

Handen på hjärtat, jag tror iTunes har saknat mig! Har inte lyssnat på musik på flera dagar, startade den imorse och sedan dess har den spelat favoritlåt efter favoritlåt. Har aldrig behövt klicka upp programmet för att hoppa över en låt för jag inte känner för att lyssna på den. Har dock behövt spela om en och annan låt. Vilken nostalgikick man får av gamla låtar!

Enligt pappi börjar man låta som farfar nu också, eftersom det enda jag prata om dagarna till ända är ved. Bor man på nedervåningen och har Skogsmulle till granne så är det inte konstigt att det  blir ett av favorit samtalsämnena.

 

Nu är de resterande dagarna av veckan planerade. Imorron blir det grupparbete i skolan under dagen, på kvällen ska man leka med lilla Karin. På fredag är det frukostdejt och plugg inför högskoleprovet med systrarna bäst. På lördag det efterlängtade högskoleprovet, har nästan lust att skippa det. Och på söndag är det dags för socialpsykologin att invadera min hjärna, eller så väntar med det till på måndag.  Fick mig en trevlig överraskning när jag idag fick reda på att jag tydligen inte köpt an av de obligatoriska böckerna till kursen. Har tydligen missat den orange statistikboken som nämnts ett par gånger. Det komiska med det hela är att vi hade sidor i den till den förra tentan. Nu känns det dock ganska onödigt att köpa den, trots att den även gäller för denna tenta.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback