Preskriptiva normer

2010-11-04 @ 19:03:04

Det känns helt ärligt riktigt tomt nu. Är det bara ett enda missförstånd eller är det vad man kan kalla för sanningen som kommit fram?


 

Varje gång jag ser reklamen för det nya Star Wars spelet så fylls jag med aggressioner. Som den tvättäkta Star Wars nörden jag är så anser jag att det inte är okej att ändra storyn på det viset de verkar ha gjort. Usch och fy på er!
Längtar sjukt mycket till imorron, veckan har gått fort, fast samtidigt inte. Denna torsdag har känts som en evighet. Har bara gått och väntat på att det ska bli fredag, är inte ett dugg nervös eller stressad. Vill bara få skiten överstökad. Om man nu råkar faila på det så är det ingen större grej, det är ju ändå social psykologi, ser det bara som ett nöje att läsa om det. Kommer helt ärligt sakna den. Är också lite kluven inför morgondagen. Har laddat upp med pengar på kortet så man kan unna sig en rejäl shopping ifall det nu skulle förfalla sig så. Men inte kommer det bli något inköp av en ny Supernatural box imorron. Lite sorgligt.

 

Nu ska håret fönas och sedan är det derby som gäller. Har väntat sjukt länge på dagens match.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback