Mulipuppi ... ?

2010-11-05 @ 20:02:14

Det är verkligen en helt underbar känsla att släppa allt som gäller tentan när man lämnar salen. Även om man inte direkt känner pressen av att man måste klara den så är allt en rejäl påfrestning för psyket. Hann bara hem och slänga i sig alldeles för lite mat innan man skulle iväg igen. Fick ta mig hela vägen hem till Karin eftersom det där segot helt enkelt var seg. På vägen dit fick jag en riktigt obehaglig känsla i hela kroppen. Usch och fy säger jag säger jag bara, var skakis ett bra tag efteråt också. Men överlevde gjorde man tack och lov, trots att det var lite tveksamt där ett tag. Annars var dagen hel mysig, Blev en shoppingrunda på stan, med endast bra inköp. Så jag är helnöjd.

 

När man sedan kom hem blev det en rejäl rensning i både garderoben och i den svarta pärmen. En hel del kläder ska skickas iväg till myrorna och välgörande ändamål. Gick sedan igenom pärmen som innehöll allt från årskurs 4 – 9. Herregud vad roliga saker man hittade. Var en fröjd att se alla NO prov, måste erkänna att självförtroendet steg en hel del. Var även roligt att läsa omdömena från varje år samt se anteckningsböcker som var nerklottrade med en massa namn. Snacka om att man saknar grundskolan. Då man utan några större ansträngningar fick till riktigt bra resultat.
Nu ska man iaf njuta av en mysig hemmakväll med Idol som underhållning. Mina ben håller på att dö, så ska vila ut dem riktigt ordenligt innan det blir träning med Rohie.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback