JAG HAR INTE DÖTT!

2010-11-12 @ 11:45:53

Inlägget som skrivits i tre dagar.

Det har inte varit nice de senaste dagarna. Känns som allt har gått emot mig, tappat busskortet, varit utan internet och telefon och sedan är det ju alla småsaker som förstorats upp tack vare humöret. Men nu känns det äntligen som saker och ting börjar gå min väg. Har trots dessa motgångar lyckats fått dagarna att flytta förbi och fylla dem med aktiviteter och skratt.
Tisdagen spenderades mest i en olycklig tillvaro, då man förlorat både busskort och internet. Under onsdagen blev det lite matteplugg med Cindy och sedan en mysig kväll efter att Jonna anslutit. Fick även en utskällning av Jonna och sedan tog det inte lång tid innan Cindy öppnade upp hjärtat och lät hatet strömma ur henne. Så har nu lovat hela tre inlägg som ska skrivas till damerna. Så inom en snar framtid kommer det dyka upp inlägg som endast handlar om systrarna Ahvander.

 

I torsdag skulle man egentligen städa, men träffade Johanna istället. Till min stora glädje fick jag mitt busskort i samma minut som man skulle börja röra på sig mot Huddinge, helt otroligt hur snabbt det egentligen går. Skulle ha blivit en fika inne i stan, men som vanligt när det gäller mig och Johanna så görs impulsbeslut och denna gång föll lotten på bio så som många gånger tidigare. Det blev The social network, en ganska så bra film. Innan dess lyckades vi även förgylla en av arbetarnas dag på SL center, genom att bara vara och själva, alltså allmänt söta och omtänksamma.  Under denna dag fick även Johanna ett nytt nicknamne, Rapeface! Till min stora förtjusning så kom mina eftersända kläder till posten även denna dag.

Vilken lycka det var när man vaknade upp imorse och hörde hur det klickade i telefonen. En halvtimme senare var allt som vanligt igen. Lyckades ramla i trappen idag igen innan man åkte iväg med mor för att hämta ut kläderna. Sedan fick man uppleva den sanna lyckan av att Google som startsida när eldräven startades. ÄNTLIGEN HAR MAN INTERNET! Idag är det Karins favoritdag, men trots det har hon inte sagt ett knyst om det. Dock var hon gullig nog att meddela att hon hittat ett par svarta stövlar utan klack ifall jag var intresserad. Förhoppningsvis inser hon inte vilken dag det är, och då ska jag messa min gulliga lilla rosenknopp efter tolvslaget och minsann berätta för henne hur söt och gullig hon är. Men innan dess är det städning som gäller. Suck.

//Jenny

Kommentarer
Postat av: Johanna R

TYST RAPEFACE 2!!!

2010-11-12 @ 21:04:08
URL: http://jojjobruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback