GRATTIS MIN ÄLSKADE PSYKOPAT!

2010-11-12 @ 22:39:03

Jag skulle vilja säga ett stort GRATTIS till min kära vän, Jonna. Nu när du fyller år och börjar bli stor. Herregud, känns nästan som det var igår vi sprang runt på tomten och hade som vana att leka burken eller Camp Molloy ute i skogen. Kommer även ihåg hur busig vi var när vi tog fyrhjulingen utan att ha frågat om lov, åkte runt i skogen och lyckades köra fast några 100 meter från huset. Snacka om att man varken ha en lugn eller tråkig stund emd en sådan liten sprallig sak som du. Oj, minnen är många och alldeles för härliga! Jag vet inte riktigt vad man ska säga, känns som allt redan sagt en gång. Vilket gör att det bara känns löjligt att dra allt igen. Men jag vet ju vad du vill ha.

Så denna dag, den 23 April skulle jag vilja gratta dig Jonna och ingen annan. Detta är din dag, så njut av den och ha en underbar födelsedag! Jag älskar dig, otroligt mycket. Mer än vad jag kan beskriva med ord.

 

Måste dock klaga lite grann, jag nämnde faktiskt att du fyllde år i ett inlägg dagen efter som beskriv kvällen innan 2010. Vilket var den enda gången jag inte grattat dig på rätt. Så börjar nu egentligen undra varför jag skrivit detta inlägg.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback