Chokladkaka med tryffel!

2010-11-19 @ 19:56:02

En heldag med Johanna i stan var verkligen mysig, dock var vi duktiga nog att inte fatta impulsbeslutet att gå på bio. Så kom hem med en mindre utkomst än vanligt. När jag väl tänker efter så vet jag inte riktigt avd vi gjorde så länge i Stockholms innerstad. Visserligen spenderade vi onödigt lång tid för att hitta ett mysigt fik att slå sig ner vid i Gamla stan. Ska nu ladda upp inför morgondagens informationsrika aktivitet med en riktig mysig hemmakväll. Självfallet så ska man spela DW, allt snack om spelet under fikan väckte mina nördiga drifter. Inte heller är det någon hemmafredag utan Idol, så ska låta HP hålla mig informerad angående det.

 


Tänker nu tillbaka på den där fikan och den självinsikten jag och Johanna fick. Vi båda är lika mobbade. Sorgligt, men sant. Lyckligtvis så behöver man inte så många vänner. Mysigt nog så har tjuvstarten för julmarknaden i Gamla stan börjat. Längtar verkligen till snön kommer och man vandrar runt där inne. Men nu börjar playstationet bli lite otålig. Längtar verkligen tills man maxat alla gubbar. Då är det bara att radera och börja om igen.
Roade mig genom att söka på Rapeface namn på google, en hel del roliga bilder som dök upp. Dock ingen bild på mig, hur ska man tolka detta?

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback