Min tur att köra!

2010-05-31 @ 19:49:47
Väntar nu på att Danne ska komma hem efter att ha övningskört med Lina. Sedna är min tur att göra vägarna osäkra. Körtillståndet kom idag, efter en onödigt lång väntan. Vad tänkte man egentligen när man flyttade allt till en och samma plats, såklart att det skulle bli kaos!
Åkte med Jonna idag till Farsta där jag inhandlade Johannas present hon ska få på fredag. Hittade även den coolaste ramen ever, kunde inte låta bli att köpa den. Efter det blev en sväng hem där man fick brev, sedan var det dags för ytterligare en sväng för att hämta Cracky och fixa mat. Hem till dem igen och sedan lekte Jonna brevbärare. Sedan blev det lite spelande med Frodo, Sypro, the purple dragon eller vad man nu vill kalla killen.


Imorron har jag lyckats övertala Karålena att strunta i foto och gå på kommunikationen som vi fortfarande inte vet om vi har eller inte. Efter det blir det en sväng till Sjöängen där några människor i klassen ställt till med ett jippo. Får se hur det blir, annars får jag och Johanna en mysig picknik i det förhoppningsvis fina vädret.
Avslutningsvis ska jag bara påpeka en gång för alla Jonna alla parodin på Fireflyies visst är rolig. Josch fullkomligt äger och tar parodier till en helt ny nivå.
//Jenny  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback