Essäskit!

2010-05-08 @ 21:23:40
Mina försök att övertala pappi att vi ska skaffa Wii fortsätter. Tror faktiskt jag börjar närma mig ett ja. Älskar verkligen min pappa och att faktumet att vi gillar samma saker. Det ens liv så mycket roligare och enklare.
Är annars väldigt glad idag, skrev klart min kommunikation utan några större problem idag. Ska bara finslipa lite grann på den och sedan ska den skickas in. Hoppas verkligen vi komemr få en chans att komplettera den iaf vi vill. Känner mig helt lost när det kommer till att skriva en essä. Varför ska samhället hela tiden krångla till det för oss och hitta på nya olika mallar och regler som ska används, det bara förvirrar en.
 

Sitter just nu och myser. Finnarna ligger under mot Danmark. Sa till pappa precis när matchen började att det finns bara ett lag som är roligare att se slagna än Finland och det är Kanada. Fast i en landskamp mellan de två töntnationerna skulle jag hellre se en kanadensisk visnt faktiskt. Finnarna skulle annars bli oumbärliga. Får bara be att Sverige inte åker på samma nitlott imorron i öppningsmacthen. Det sklle sabba en hel, och då menar jag inte bara VM. Utan hela dagen. Ska nämligen träffa Mogot imorron, äta middag och sedan kolla på matchen. Ev. dra ut någonstans och titta på macthen. Mysigt värre!
Men nu ska jag förvandlas till en lite röding en röd varmkrov.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback