deppingmusik

2010-05-15 @ 22:07:36
Blä, det här suger verkligen. Är trött som en jubelåsna, har en hosta som vägrar försvinna och verkar vara början på en riktigt jobbig förkylning. Dessutom flyger saker och ting bara runt och runt i huvudet, vilket inte uppskattas någonstans. Har ett äcklig religions prov på måndag som jag inte börjat plugga inför, har dessutom en ännu äckligare redovinsing på onsdag. Men efter det är det inge mer plugg! Ska bli så skönt när klockan slår 13:20 på onsdag. Då blir det att vila för hela slanten! Iaf fram tills på fredag för då är det skiva igen.
Skivan jag sett framemot sedan i höstas. Jag och Johanna har kommit på den bästa utklädnande någonsin och kommer total äga på Djurgården.

Sitter just nu och tittar på Ryssland - Tyskland. Håller som en galning på tyskarna. Vore så kul om alla stor nationer åkte på styrk i år. Alla förutom Sverige såklart. Försöker måla upp resten av kvällen i huvudet. Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Får väl se hur det förfaller sig. Natten till idag förföll sig ändå riktigt bra.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback