I will try again, if that doesn't work I will cry

2010-03-12 @ 23:14:34
Usch, min vad väeker så in i helvete och jag har ingen aning om varför. Är dessutom dödstrött. Sitter och samlar orken och energin för att kunna göra sig i ordning för sängen. Men om jag känner mig själv kommer det ta sitt lilla tag.
Kollar just nu på National treasure, en riktig bra film om någon frågar mig. Älskar Riley, han är så mobbad och söt. Bör nog egentligen lägga mig snart, har en massa småsaker som ska göras i helgen. Dessutom är jag i ganska stort behov av en lång nattsömn. Som tur är så började det någon poker runt tolvslaget, kanske blir att krypa ner i sängen och somna till det. Kommer ihåg hur mysigt det var förut när jag varje natt somnade till pokertittandet. Ja, det var ju poker och vissa sms konversationer som fick mig att somna då.

Imorron är det lördag, vilket betyder melodifestivalen. Kan inte direkt påstå att jag är så passionerad för det som jag var för några år sedan. Inte för jag dirket varit så extremt passionerad när det kommer till melodifestivalen. Men trots att man inte vill bry sig, så kan inte låta bli att göra det. Favoriten är då You're out of my life, har fortfarande inte riktigt kommer över faktuem att det är Darin som sjunger den, självfallet så är det stora pluset angående Huskysar kvar. Men till skillnad från andra år så skulle jag inte börja gråta om något annat bidrag vann. De flesta ligger på samma okej-nivå enligt mig. Förutom om Timotej vann, skulle skämmas ihjäl då. Vilket endast beror på att ders låt påminner så sjukt mycket om en låt som var med i eurovison för några år sedan. Kommer inte ihåg vad den heter, men vet att den slog igenom ganska stort. Så fort jag hör Timotejs låt tänker jag på den och vill sjunga helt andra ord på ett annat språk. Det är hur störande som helst.
Men, men ... nu ska man inte hänga upp sig på det.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback