1458 dagar kvar

2010-03-03 @ 12:28:28
Fick precis ett väldigt lockande erbjudande från en kille.  Han erbjöd sig att bli min moneyslave eftersom jag "fortfarande" söker efter en. Ska döpa honom till Machim Moneyslave Filgren 2.
Måste erkänna att jag saknar OS, oerhört mycket. Triots att jag ändå lyckats hålla mig sysselsatt de senaste dagarna så saknar jag charmen med att sätta på tv:n och se en sport som jag annars följer flitigt eller som trots sin konstighet lyckas fånga mitt intresse. Det är en mysig känsla helt enkelt.

Gårdagen bjöd på bowling och Sly. Det ena gick bättre än det andra. Klockan nio hade vi äntligen lyckats med ett av våra delmål i livet, att hitta till parkeringen utanför bowlinghallen. Det blev enligt Jonna, en lätt seger. Frågar ni mig och lilla Cracky så var den inte lätt. Men visst belv det en seger för Bent. Blev sedan en sväng till donken där det inhandlades tre flurrys. Fick dessutom höra Manboy för första gången, snacka om sorgligt ifall det är de bästa bidragen vi kan kamma fram i vårt avlånga land. Men jag ska väl inte ropa hej än, kommer väl vara helt såld på den om två veckor.

Lagom till att vi ätit upp våra goda glassar var vi hemma hos AHs igen. Vi traskade in och fastnade såklart framför det gamla trogna ps2. Det blev Sly för hela slanten. Fick sedan skjuts hem av Jonna, gullig som hon är.
Ska idag träffa Rohie. Ska ut och försöka shoppa lite grann. har dock två viktiga saker som ska hanldas idag. Det ena är presenter till min bror som fyller år nästa vecka, det andra är första Sly spelet. Måste ha det! Planerna för senare aktiviteter är bowling, och idag ska det bli vinst.
Dagens tummen upp - Bourne går på tv!
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback