1457 dagar kvar

2010-03-04 @ 23:03:11
Livet är så jävla underbart ibland när man tänker på vad man en gång hade och var man har idag. Jag vet att jag gjorde rätt val och jag vet att jag kan ses som den största svikaren av folk. Men om man inte varit i min situation så kan man aldrig tänka sig in i vilket helvete det var. Jag är så glad att jag idag slipper all ångest, oro och skuld.

Halva gårdagen spenderades med Rohie. Vi drog in till stan och shoppade loss. Åkte sedan till farsta där man fyllde i några små hål. Hade det jättre trevligt som vanligt, men något annat kan man ju inte tänka sig. Var helt till mig av lycka eftersom jag lyckades, mot alla drömmar, odds och förhoppningar första Sly spelet.
Tog sedan en hetig och ganska stressande sväng till skärholmen med Jonna och Cindy där de allra sista glappen fylldes i. Vi åkte sedan hem till dem där vi åt och sedan spelade Sly. Kom sedan hem någon gång runt halv två då det bara var att hoppa i sängen.

Upp tidigt imorse och göra sig i ornding, ännu mer stress av tidpress och sedan bortglömda miniräknare. Mötte upp Natta och fick återigen jaga upp sig på väg in till stan. Matte i två timmar och sedan blev det mat. Blev hämtad av Jonna och Cindy i Huddinge och åkte sedan till skärholmen för att fixa gårdagens att göra. Blev ännu mer stress pga. missförstånd och lite sådant trams. Men hann i tid till tandläkaren och fick ett mer än väl godkänt av honom. Sedan back to the AHs för mer Sly. Sitter nu hemma och myser.

Imorron ska man upp tidigt igen och försöka plugga. Har en hel religion och krminiologi att tyrcka in i skallen. Ser verkligen framemot det. Men nu kallar duschen!
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback