1455 dagar kvar

2010-03-07 @ 11:48:44
Idag är det en sorglig dag för alla svenskar. Tydligen blev Zlatan sågad efter gårdagens matchinsats och utvisning. Buhu ... våran gud har fått lite kritik och blir nu hatad. Åh, snälla ... killen har aldrig gjort sig förtjänt av all hyllning, uppskattning och uppvaktning han fått om ni frågar mig. Jag gråter av lycka över att han inte är emd i landslaget och Hamrén inte svansar efter honom.
Vad man däremot kan kristisera är tv4sportens sänding igår som var under all kritik! De påstod att Arsenal vunnit med 2-1 över Burnley när matchen var avslutad långt innan och dessutom hade den slutat med en 3-1 vinst för Arsenal. Inte okej tv4!

Tittade på melodifestivalen igår som inte heller var okej. Min favorit åkte ut mot någta gamla gubbar som verkarde ritkigt förvirrade. Dessutom bad Johanna mig att gå och dö, så om hon frågar hoppade jag i sjön.
Skulle egentligen ha lekt med Karin ikväll, men eftersom jag har ganska mycket plugg och annat att fixa tills på tisdag respektive onsdag så ställdes det in igår. Riktigt surt eftersom det var sjukt länge sedan jag träffade henne. Får väl gråta en liten skvätt inatt innan jag somnar.
Nu kom min bror hem och spred lite evangelium, han tror att han har löst mysteriumet med min dator så förhoppningsvis kommer den börja fungera snart.
//Jenny
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback